“KURUMSAL HAFIZA EĞİTİMLERİ”NİN KONUĞU MÜSİAD 3. DÖNEM BAŞKANI PROF. DR. ÖMER BOLAT OLDU

“KURUMSAL HAFIZA EĞİTİMLERİ”NİN KONUĞU MÜSİAD 3. DÖNEM BAŞKANI PROF. DR. ÖMER BOLAT OLDU

MÜSİAD Kadın koordinasyonunda düzenlenen Kurumsal Hafıza Eğitimlerinin birincisi MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Programda açılış ve selamlama konuşmasını yapan MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar konuşmasında, “Yeni dönemimizde sadece MÜSİAD çatısı altındaki 300’ü aşkın hanım üyeye değil, evinde bir şeyler üreten kadınlara da temas edeceğimiz bir dönem olacak” dedi.

Başkan İlbahar, gerçekleştirdikleri kurumsal hafıza eğitiminin çıkış noktasını şöyle açıkladı: “Kurumsal Hafıza Eğitimleri Serisi göreve geldiğimiz andan itibaren 3 farklı noktada gerçekleştirdiğimiz Bölgesel İstişare Toplantının bir çıktısıdır. Kurumsal Hafızamızı deyince de aklımıza çok kıymetli Ömer Bolat başkanımız geliyor.”

Prof. Dr. Ömer Bolat ise programda yaptığı konuşmada, geçmişe damga vuran, bugünü belirleyen ve geleceği şekillendiren MÜSİAD’ın kuruluşundan bugüne tecrübelerini paylaştı. Prof. Dr. Bolat ayrıca, liderlik yönetimi, stratejik yönetim ve kadın girişimciler olmak üzere üç ana başlıkta organize ettiği konularla açıklamalarına devam etti.

MÜSİAD Genel Merkez’de düzenlenen eğitime genel merkez üyelerinin yanında İnegöl, Tekirdağ, Balıkesir, İzmir, Denizli, Antalya, Gebze, Manisa ve Yalova illerinden üyeler katılım sağladı.

HABERDEN GÖRSELLER