MÜSİAD 105. Genel İdare Kurulu, MÜSİAD Alanya Şubesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

MÜSİAD 105. Genel İdare Kurulu, MÜSİAD Alanya Şubesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

25-26 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 105. Genel İdare Kurulu’nun konusu Nitelikli Turizmin Geliştirilmesiydi.

GİK programına katılan MÜSİAD Kadın Genel Merkez ekibi ve şube yapılanmalarının kadın başkanları ile Alanya’da ilk kez GİK programına entegre edilen MÜSİAD Kadın Başkanlar Toplantısı yapıldı. Toplantıda altı ayda gelinen süreç değerlendirmesi yapılarak MÜSİAD Kadın çalışma sistematiği üzerine ayrıntılı görüşler paylaşıldı. Toplantıda şube yapılanmalarının kadın başkanları da dilek ve temennilerini dile getirdi.

Toplantı sonrasında ev sahibi olması münasebetiyle MÜSİAD Kadın Alanya Başkanı Fatma Ergün Çomruk’a yetim sertifikası takdim edildi. Aynı zamanda altı aylık değerlendirmeler sonucu birinci olan MÜSİAD Kadın İnegöl Başkanı Ülkü Kocaoğlu’na da Başkanımız Meryem İlbahar hediye takdiminde bulundu.

MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar ve beraberindeki Genel Merkez ekibi GİK programı boyunca birçok şubeden gelen hanım üyelerle bir araya geldi.

Genel İdare Kurulu’nun ikinci gününde düzenlenen üyelerle istişare toplantısında sözü olan Meryem İlbahar MÜSİAD Kadın’ın yeni dönem hedefleri ve çalışmalarından bahsederek 14 Haziran’da AKM’de gerçekleşecek olan Uluslararası Farkındalık Zirvesi’ne de tüm katılımcıları davet etti.

105. Genel İdare Kurulu’na ev sahipliği yaptığı için Alanya şubesine ve programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

HABERDEN GÖRSELLER