İŞ DÜNYASINDAKİ KADINLAR BULUŞUYOR KARTVİZİT PAYLAŞIM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İŞ DÜNYASINDAKİ KADINLAR BULUŞUYOR KARTVİZİT PAYLAŞIM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MÜSİAD Kadın,  “İş Dünyasındaki Kadınlar Buluşuyor” kartvizit paylaşım programının ikincisini Cemile Sultan’da TOGEMDER İcra Kurulu Başkanı 27.Dönem milletvekili Belma Satır, Bone Sante sahibesi girişimci iş kadını Nezihe Filiz Toker, Kızılay İstanbul Kadın Başkanı Nur Yamankaradeniz ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarını yapan MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar cümlelerinde güç birliğinin önemine vurgu yaparak Türkiye’de istihdam edilen kadın oranındaki artışın devamlılığını sağlayacak proje ve programların geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

İki oturumdan oluşan programın ilk oturumunda TOGEMDER İcra Kurulu Başkanı ve 27.Dönem İstanbul Milletvekili Belma Satır, sözlerinde kadınların iş dünyasında aktif rol almasının önemine yer verirken ilikli kemik suyu üreticisi Bone Sante sahibesi iş kadını Nezihe Filiz Toker girişimcilik hikayesini bizlerle paylaştı.

Programın ikinci oturumunda ise üye ve katılımcılar sektör ve firmalarını tanıttılar. Yapmış oldukları girişimleri aktararak kartvizit paylaşımında bulundular.