İLHAM VEREN BULUŞMALAR: EFELERİN ŞEFİ

İLHAM VEREN BULUŞMALAR: EFELERİN ŞEFİ

Başarı hikayesi ve girişimleri ile adından sıkça söz ettiren Efelerin Şefi / Ömür Akkor tüm merak edilen yanları ile MÜSİAD Genel Merkezde gerçekleştirilen “İlham Veren Buluşmalar” programının ilk konuğu olarak MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldi.  

Açılış konuşmalarını yapmak üzere sözü alan MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar konuşmasında “İlham Veren Buluşmalar ile iş ve iç dünyamızda yeni ufuklar açmayı hedefliyoruz. Bizler gelişen ve değişen dünyada kadınlarımızın bilhassa gençlerimizin kendi rotalarını oluştururken bir rol modele ihtiyaç duyduklarını her alanda gözlemliyoruz. Anadolu’nun kadim geleneklerinden ilham alarak, kendi farkındalığının bilincinde olan değerli isimlere baktığımızda görüyoruz ki başarı bir bütündür. Bu bütün arkasında güçlü ilişkileri, azimle pes etmeden çalışmayı, inanmayı, üretmeyi, yüksek ahlakı barındırmaktadır. MÜSİAD Kadın olarak, proje ve programlarımızı bu değerlerimiz doğrultusunda gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ömer Ekinci moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda Ömür Akkor, Anadolu mutfağından Zennup 1844’ün ortaya çıkış hikâyesine, seyahatlerinden Türkiye Gastronomi Atlası kitabına kadar birçok konuda tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak üyelerimizin sorularını yanıtladı.

Program sonunda Ömür Akkor’a MÜSİAD Kadın Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan hediye ile birlikte Yetim Hamiliği projesi kapsamında Yetim Sertifikası takdim edildi. Aile fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.